De Commissie is niet onder de indruk van het HTSC-onderzoek door Het Laatste Nieuws

Deze pagina is ook beschikbaar als pdf-document


 

Sinds maart 2020 contacteer ik o.a. ook Het Laatste Nieuws waarbij ik hun informatie geef over:

  • Hoe PCR-testen en -resultaten geen wetenschappelijke waarde hebben, gezien PCR geen individuele “besmetting” kan vaststellen en dus niet kan worden gebruikt om een pandemie of epidemie te meten (zie mijn emails in het archief van de Commissie, ook BOC-19/006/21-5-7).
  • Hoe ook de Belgische federale regering en Belgische ziekenhuizen (via o.a. de federale regering) een pseudorealiteit in stand houden m.b.t. een “COVID-19-pandemie,” gezien hun geloof in een “COVID-19-pandemie” enkel berust op die PCR-resultaten en een vage definitie, van de VN/WHO, voor de woorden “epidemie” en “pandemie” (BOC-19/008/21-5-9).
  • Hoe Het Laatste Nieuws zelf actief meewerkt(e) aan het opbouwen en het in stand houden van deze pseudorealiteit door dagelijks zelf de PCR-resultaten te gebruiken, als basis, om dagelijks het aantal “besmettingen” te melden in hun kranten en op hun website. PCR-resultaten die dus geen wetenschappelijke waarde hebben (Het Laatste Nieuws, 13/3/2020: “160 nieuwe coronabesmettingen in ons land, ziekenhuisnoodplan afgekondigd,” https://www.hln.be/binnenland/160-nieuwe-coronabesmettingen-in-ons-land-ziekenhuisnoodplan-afgekondigd-trump-roept-noodtoestand-uit~a9b7dc66/).
  • Hoe ook Het Laatste Nieuws de bevolking (nog steeds) niet heeft ingelicht over het COVID-19 Action Platform van het Wereld Economisch Forum (WEF), dat sinds 11 maart 2020 dienst doet als doorgeefluik voor het WEF haar “Great Reset” agenda. Een agenda die enkel kan worden doorgevoerd wanneer deze pseudorealiteit wordt in stand gehouden (FPF, 7/11/2020: “Vlaamse pers en Vlaamse politieke partijen houden bevolking blind voor de “grote reset” agenda van het Wereld Economisch Forum”, https://fpfhq.files.wordpress.com/2020/11/20201107-1-vlaamse-pers-en-vlaamse-politieke-partijen-houden-bevolking-blind-voor-de-grote-reset.pdf).

Het besluit in het recente HTSC-onderzoek, door Het Laatste Nieuws, spreekt over hoe de federale regering 234 euro geeft aan ziekenhuizen per gevuld bed op de “covidafdeling.”

Inderdaad, enkel zo kan deze pseudorealiteit in stand worden gehouden wanneer het de ziekenhuizen zelf betreft, die in vele gevallen natuurlijk misbruik maken van de situatie. Want geld blijkt belangrijker te zijn dan de eed van Hippocrates.